A- A A+

Geschenkmanden

Mag het al eens wat meer zijn, en komt u liever wat verrassender uit de hoek dan met pralines? Dan zijn de geschenkmanden van Doopsuiker Bergmans ongetwijfeld iets voor u! U kiest zelf de mand van uw voorkeur, en kan die vervolgens opvullen met de producten die u wenst. Of u kan ook kiezen uit een vooraf samengesteld pakket, indien u het liever aan onze ervaring overlaat.

De geschenkmanden worden opgevuld volgens het budget dat u voor ogen hebt. U kan de mand dus zelf zo goedkoop of zo duur maken als u zelf wil. Dat maakt het dan ook zo bijzonder fijn als gepersonaliseerd cadeau.

Een geschenkmand is ook zeker geschikt als bedrijfscadeau, voor uw personeel of klanten. Ook voor Pasen of Sinterklaas is een geschenkmand op maat van het evenement altijd een leuk idee, net als voor een verjaardag of communie.


Geïnteresseerd in de geschenkmanden van Doopsuiker Bergmans? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website, of spring even binnen in de winkel. Wij maken dan maar al te graag een vrijblijvende prijsofferte voor u.

Back to Top